Estètica dental

La rehabilitació estètica sobre dents naturals mitjançant corones de ceràmica o bé facetes ceràmiques suposa una part important del nostre treball clínic.

Es tracta de corones que no porten interiorment cap tipus d'estructura de metall, pel que la seva translucidesa és molt similar a una dent natural. La qualitat del treball manual del tècnic del laboratori protèsic fan de cada peça una obra única creada per a cada pacient.

En aquest procés es tenen en compte diversos paràmetres, com l'estructura facial de la persona, sexe, edat i fins i tot el seu propi criteri personal, amb la finalitat de crear un somriure única. La incorporació dels sistemes a la nostra consulta ens permet realitzar en el dia tractaments protètics d'alta exigència estètica en què no s'utilitzen les tradicionals aliatges de metalls.

Els nostres sistemes de treball són bàsicament tres:

  • Les corones galvanoformadas sobre or (únicament or i ceràmica, sense aliatges de diferents metalls no preciosos).
  • Les corones i carilles feldspat (és a dir, ceràmica directament adherida a la dentina de la peça natural, sense metalls).
  • Les corones i ponts ceràmics realitzats en zirconi (en aquest cas les clàssiques estructures i còfies de metàl · liques queden substituïdes pel zirconi, que en ser blanc i tenir translucidesa ens permet obtenir una naturalitat i estètica incomparables pel que fa a la pròtesi tradicional, tenint a més una biocompatibilitat total.)

Aquests tres excel · lents sistemes protèsics tenen indicacions precises que ens permeten oferir la solució idònia a cada pacient segons el seu cas personal, amb l'objectiu permanent d'aconseguir una estètica immillorable.

 Centre Dental Sala - info@centredentalsala.com - Tel. 93 891 11 02 - c/ Tinent Coronel Sagués, 38 baixos - Sant Sadurni d' Anoia (Barcelona)