Higiene Dental

La neteja o higiene bucal consisteix a eliminar la placa, el carrall i les tincions que s'acumulen en la superfície de les dents i genives. El principal objectiu d'aquest tractament és la prevenció de la càries i d'altres problemes que poden afectar a les genives i als ossos de la mandíbula. És important aclarir aquí que la higiene bucal no blanqueja la dent, només ho neteja.

Aquest tractament és realitzat per un dentista, especialment entrenat i titulat com (higienista dental), que eliminarà els dipòsits de carrall endurits utilitzant un instrument denominat (scaler o una màquina d'ultrasons). És una tècnica indolora per la qual no es requereix anestèsia. Les partícules de carrall així despreses s'esbandeixen després amb aigua.

Posteriorment el higienista polirà la dentadura, netejant i suavitzant la superfície de les dents i eliminant les taques que causen alguns aliments. D'aquesta manera, serà més difícil que el carrall torni a adherir-se a les peces dentals. Aquest procés pot completar-se opcionalment amb l'aplicació d'un compost de fluor o un sellador que ajudarà a prevenir l'aparició de la càries. En total, el tractament té una durada d'entre 20 a 30 minuts.

És recomanable realitzar una neteja o higiene dental almenys dues vegades a l'any. 

 Centre Dental Sala - info@centredentalsala.com - Tel. 93 891 11 02 - c/ Tinent Coronel Sagués, 38 baixos - Sant Sadurni d' Anoia (Barcelona)